Matras voor uw boot of caravan nodig?

Op vakantie of weekendje weg met caravan, camper of boot? Er even tussen uit om lekker weg te zijn en uitgerust terug te komen. Het liefst wil je dan ook genieten van de nachtrust zoals die van thuis; op je ‘eigen’ matras. Een op maat gemaakt matras van De Slaaphoek maakt het mogelijk!

Matrassen in een camper, caravan of boot zijn meestal van een standaard kwaliteit en daarom niet afgestemd op uw (slaap)wensen of slaapgedrag. De matrassen bevinden zich in een kleinere ruimte met vaak wisselende temperaturen. Voor een goede nachtrust en het behoud van het matras is een goede vocht regulering erg belangrijk. Iets waar het bij standaardmatrassen nog weleens aan wil ontbreken.

In het geval van gebruikte matrassen is het zeker niet onverstandig om deze eens goed en nader te bekijken. Let hierbij vooral op veerkracht en kuilvorming. Wanneer deze zicht- en voelbaar zijn is het zeker het overwegen waard om het matras te vervangen. Ook hygiëne is hierbij een punt van aandacht.bootmatras

Wat is er nu fijner dan na bijvoorbeeld een hele dag gereden te hebben of actief aan het water te zijn geweest op uw ‘eigen’ matras te kunnen slapen. Om de volgende dag weer uitgerust op te staan!

Bij een matras op maat kijken wij niet alleen naar uw slaapwensen en slaapgedrag maar ook naar het gebruik en de omstandigheden. Een matras in een camper dient weer aan andere eisen te voldoen dan bijvoorbeeld een matras in een boot. Denk hierbij aan de vochtigheid die verschilt. Bij de keuze van materialen (matras en matrasdek) houden wij hier rekening mee.

Hoe gaan wij te werk? Wij inventariseren uw slaapgedrag en luisteren naar uw wensen. Vervolgens maken wij eerst een mal om zeker te zijn dat het matras zal passen. Na uw goedkeuring en overleg over materiaalkeuze wordt het matras voor u op maat gemaakt.
Door onze expertise, kleinschaligheid en ervaring zijn wij in staat de laatste ontwikkelingen op het gebied van slapen te volgen. Zo kunt u kunt ook op vakantie of een weekendje weg, slapen zoals u gewend bent; op uw ’eigen’ matras zodat uitgerust weer thuiskomt!

Vraag geheel vrijblijvend naar een prijsopgave of loop eens binnen bij De Slaaphoek . Wij leggen u graag de mogelijkheden van een matras op maat uit.

Beddenshop

Breukelsestraat 5
5281 HA Boxtel
Tel.: 0411 688 889
KvK: 16072706

Decoratieshop

Breukelsestraat 11
5281 HA Boxtel
Tel.: 0411 686 402
KvK: 56885121

Contact

Indien u vragen heeft, over onze producten en diensten, neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag
13.00-17.00 uur
Of op afspraak 
06 - 22 60 99 23