Onze Winkel

“Ieder mens is uniek, met een eigen slaaphouding en postuur. Door te luisteren naar uw slaapwensen en deze te combineren met onze ervaring en expertise komen wij samen met u tot een passende combinatie van matras, bodem en kussen”.

Als beddenspeciaalzaak zijn wij al jaren een begrip in Boxtel en omgeving. Door de tijd heen hebben wij een vaste en tevreden klantenkring mogen opbouwen waar wij trots op zijn. Dit hebben wij mede te danken aan onze nazorg. Blijkt het slaapsysteem dat u gekocht heeft niet te voldoen aan uw verwachtingen, dan zoeken wij samen met u naar een gepaste oplossing.

De Slaaphoek is een familiebedrijf en verzorgt zelf de inkoop van haar collectie, hierdoor weten wij wat en van welke kwaliteit wij inkopen.

Door het direct contact met de leveranciers kunnen wij u nog beter van dienst zijn bij het vervullen van uw slaapwensen. En nog belangrijker inspelen op eventuele lichamelijke klachten welke voor slaapproblemen zorgen. Door onze expertise, kleinschaligheid, ervaring en scholing , zijn wij in staat de laatste ontwikkelingen op het gebied van slapen te volgen.

In de winkel hebben wij meerdere opstellingen staan. Zo heeft u de mogelijkheid om de verschillen tussen de diverse matrassen, bodems en kussens zelf te ervaren.

Onze winkel is eenvoudig te bereiken en heeft voldoende (gratis) parkeermogelijkheden.

De aanschaf van een bed(combinatie) is een investering voor jaren. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies met de juiste prijs kwaliteit verhouding.

 

Noud Brok

Adviseur-Eigenaar

Beddenshop

Breukelsestraat 5
5281 HA Boxtel
Tel.: 0411 688 889
KvK: 16072706

Decoratieshop

Breukelsestraat 11
5281 HA Boxtel
Tel.: 0411 686 402
KvK: 56885121

Contact

Indien u vragen heeft, over onze producten en diensten, neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag
13.00-17.00 uur
Of op afspraak 
06 - 22 60 99 23